8.15.2012

Avem primele bannere pentru promovare INFINI

Daca ai un blog sau site si doresti sa promovezi Infini, acum ai posibilitatea de a folosi bannerele noastre.

Daca nu sti care este codul tau personal, urmeaza pasi de mai jos:

Intra in contul tau Infini cu numele si parola cu care te-ai inscris. Se va deschide pagina ta personala si la "Profilil meu" in partea de jos vei gasi un link asemanator cu acesta:  http://infiniglobalnet.com/r510 unde r510 este numarul de referinta care trebuie inlocuit cu al tau.

Copiaza codul html urmator:
<a href="http://www.infiniglobalnet.com/schimba numar de referinta" target="_blank"><img height="60" src="http://img560.imageshack.us/img560/42/infini1.jpg" width="468" /></a>

Inainte de adaugare pe blog/site inlocuieste "schimba numar de referinta" cu numarul tau de referinta. Dupa inlocuire, salveaza sablonul blogului tau si gata, bannerul va arata asa. Marimea este de 468 x 60 px.


Ai prieteni sau cunoscuti care vor sa-si promoveze afacerea, daca ai o firma si doresti sa-ti maresti numarul de vanzari, noi te ajutam prin promovarea ei in comunitatea noastra. Pentru inscriere directa clik pe urmatorul banner:


Pentru alte informatii lasa un comentariu cu adresa ta de contact, si iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta. SUCCES!

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu