8.04.2012

Inca de la infiintare, Infini Global LLC a optat pentru parteneriatul cu PayPal

Oricine poate face achizitii din sistemul Infini folosind cea mai populara metoda de plata din lume.

Cine e PayPal:
PayPal este cea mai cunoscuta companie de plati online, cu cel mai complex sistem antifrauda, detinut de gigantul in comertul electronic eBay.
Compania PayPal opereaza in 190 de tari si teritorii si beneficiaza de peste 100 de milioane de conturi active.
PayPal este un procesator de plati universal acceptat drept cel mai comod si sigur.

Siguranta: PayPal dispune de cel mai sigur sistem de plati online.
Cum functioneaza? Foarte simplu: tu iti dai datele cardului o singura data, doar catre Pay Pal, dupa care orice plata online catre comercianti se face prin intermediul contului tau Pay Pal, care verifica siguranta tranzactiei, fara ca tu sa dai datele cardului catre orice comerciant. Este important sa retii adresa de e-mail si parola pe care le-ai setat la prima tranzactie. Nici Infini Global si nici un alt comerciant din sistemul nostru nu are si nu va avea acces la datele cardului tau bancar.
Simplitate: Introduci o singura data datele de card la Pay Pal si apoi cumperi ce si cat vrei la 2-3 clickuri distanta. Iti folosesti simplu contul PayPal, introduci userul si parola (ca la e-mail, de exemplu) si atat.
Rapiditate: Tranzactiile sunt procesate practic instantaneu.
Control permanent: Transferi, primesti, platesti sau operezi tranzactii dintr-un singur loc - pagina personala PayPal.

In concluzie, pentru siguranta si protectia datele personale bancare ale membrilor Comunitatii Infini a fost ales PayPal ca procesator de plati online.

1 comentarios:

Felicitari pentru aceasta initiativa si pentru folosirea acestui procesor de plata foarte popular, dar in acelasi timp si foarte pretentios si selectiv in alegerea partenerilor de afaceri.
Este in mod clar evident ca prin faptul ca Paypal a acceptat un parteneriat deafaceri cu Infini Global Network, aceasta se datoreaza in mod clar seriozitatii si profitabilitatii oferte de aceasta oportunitate.
Sunt incantat ca dezvolt propria mea afacere in cadrul unei companii de viitor in continua evolutie.
Recomand cu deosebita bucurie, celor care doresc sa isi mareasca sau suplimenteze veniturile; oportunitatea oferita de compania
Infini Global LLC

Trimiteți un comentariu