8.05.2012

Despre Infini Global LLC


Infini Global LLC, infiintata in martie 2012, este o companie ce face parte din noul val al afacerilor online, afaceri ce dau avantaje in egala masura atat consumatorului cat si comerciantului.
Scopul Infini este de a promova firmele mici si mijlocii, afacerile regionale si locale catre Comunitatea de cumparatori cea mai apropiata, aducand in fata clientilor oferte cat mai bune. Astfel toata lumea castiga!
Practic, Infini pune la dispozitia lumii un loc unde comerciantul/producatorul isi etaleaza oferta iar consumatorul poate cumpara cea mai potrivita oferta pentru el.
Pana aici … nimic nou sub soare J
Dar ce te faci consumatorule, caci internetul este plin de oferte? Ce sa alegi? Si mai ai o alta problema: site-urile neactualizate, cauti ceva … gasesti … si vezi apoi ca oferta respectiva era din 2008.
Dar ce te faci comerciantule, ca peste tot ar trebui sa platesti insa nu stii daca vei avea rezultate iar banii tai sunt limitati? Si mai este o problema: cum sa faci ca un client sa mai revina la tine, sa devina un client fidel?
Aici intervine puterea conceptului Infini Global Network:
Comunitatea Infini, in care inscrierea este si va ramane GRATUITA este formata atat din consumatori cat si din comercianti.
Consumatorii castiga timp si bani: au acces la oferte actualizate, la preturi bune,  au posibilitatea de a-si exprima dorintele astfel incat comercianti sa le ofere ceea ce au nevoie. Economiile nu sunt de neglijat. De exemplu, daca o famile face economie lunara la produsele si serviciile pe care le consuma in mod uzual de 100 euro, iata ca intr-un an se aduna 1200 euro. Cu acesti bani din economii se poate plati o vacanta frumoasa sau o redecorare a casei … sau o reparatie a masinii ….
Comerciantii castiga timp si bani : Infini pune la dispozitie servicii profesioniste de marketing, publicitate, vanzari, transport, platforma de incasari ( daca faceti calcule doar sa aveti cate un om specializat pentru fiecare din aceste activitati … cam cat ar costa?) si o piata care asteapta ofertele cele mai bune. Pentru toate acestea nu trebuie sa platiti daca nu aveti incasari. Plata serviciilor oferite de Infini se face dupa ce Infini v-a ajutat deja sa aveti incasari.
Partea cea mai buna a Infini este raspunsul la intrebarea: “Ce face firma Infini cu banii incasati in urma tuturor acestor activitati?”
Raspunsul este: ii imparte cu consumatorii care aleg sa devina parteneri.
DA, ati citit bine: Infini imparte rezultatele activitatii sale cu partenerii care provin  dintre Membrii Comunitatii.
Dar aceasta este o alta discutie: “Cum imparte Infini banii castigati?”

2 comentarios:

Trebuie sa recunosc ca am fost sceptic la inceputurile de drum ale acestei minunate oportunitati oferite de Infini Global LLC, dar mai tarziu am participat la cateva videoconferinte si mi-am schimbat total parerea.
Prezentarea competenta si exemplificarile grafice m-au convins ca afacerea va avea potential.
Evolutia treptata in timp si implementarea de noi facilitati si functionalitati in sistem m-au facut sa recosider parerea pe care o aveam si sa studiez cu atentie ce imi ofera aceasta companie, in folos personal.
Desi nu am reusit sa imi construiesc o retea personala de parteneri, am mers pe principiul investitiilor si am ramas mai departe in afacere.
Va asigur ca nu regret aceasta hotarire, pentru simplul fapt ca Infini Global LLC isi tine promisiunile fata de partenerii sai de afacere.

Salut Lucian, bine ai venit in comunitate noastra. Este o mare bucurie sa te avem alaturi de noi. Felicitari si SUCCES!

Trimiteți un comentariu