8.06.2012

Repere financiare


Pentru ca este posibil ca nu toata lumea sa fie la curent cu modul in care se impoziteaza si cum functioneaza Infini din punct de vedere fiscal va oferim informatii care speram sa va ajute in intelegerea afacerii.

Infini Global Network desfasoara doua tipuri de activitati:
1.     Activitatile din piata globala : crearea comunitatii globale, site-uri, programe informatice, consultanta pentru afacere, management si logistica

2.     Activitatile de pe pietele locale – regionale.
Din punct de vedere fiscal activitatile internationale urmeaza regimul fiscal international iar cele de pe pietele locale se supun prevederilor legislatiilor specifice.

Sa discutam despre Romania, tinand cont ca activitatea se desfasoara in mod similar si in alte tari:
In Romania, vanzarile de produse se fac prin francizorul acreditat, societate cu domiciliul fiscal in Romania.
Firma din Romania deconteaza catre Infini Global 40% din incasari care se transforma in puncte Infini si creeaza  grilele din Grupa Valorica 01, de asemenea, plateste taxele si impozitele legale aferente activitatii locale.
Toate recompensele financiare ale Partenerilor Infini sunt platite de Infini Global LLC.
Firma noastra plateste recompense financiara in valoare bruta, adica nu retine nici un fel de taxa sau impozit. Obligativitatea declararii si platii impozitelor si taxelor datorate statului roman este in sarcina partenerului, fiind totodata si o datorie civica si de onoare.

Dupa cum stiti, recompensele financiare sunt transferate instantaneu in portofelul virtual al partenerilor, insa date fiind reglementarile legale carora suntem obligati sa ne supunem, precum si comisioanelor de transfer interbancar, intre alimentarea portofelului virtual al partenerului si plata efectiva a drepturilor financiare va existe un interval de cateva zile.

In curand, speram insa sa ajungem la un numar de parteneri Infini ce ne va permita sa emitem propriile carduri “Global Cash Card” care se alimenteaza direct din contul international al firmei si care pot fi utilizate oriunde in lume, la orice comerciant sau ATM.

Acest deziderat il vom putea atinge impreuna, marind Comunitatea Infini.

Ne bazam pe colaborarea cu Partenerii Activi Infini, oameni care au inteles incotro merge lumea noastra si mai ales, au inteles ce inseamna sa ai propria ta afacere in mediul online, fara sa ai cunostinte de programare, fara sa fie nevoie sa investesti dar mai ales cat de important este ca afacerea pe care o detii sa fie o afacere la nivel mondial.

Dorim sa va asiguram ca deciziile pe care le luam sunt in deplina concordanta cu politica firmei noastre de a asigura un venit cat mai consistent partenerilor nostri.

Infini Global Network este lumea in care TU iti stabilesti valoarea!

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu